CREDO DESIGN

ARHITECTURĂ ȘI RESTAURARE | URBANISM ȘI AMENAJARE PEISAGERĂ | DESIGN | CONSULTANȚĂ | CERCETARE

  • Imobil Str. Hristo Botev colț cu strada Scaune

1/

Hristo Botev 6 – Amenajare de Interior

Amenajări interioare, igienizare, schimbare tâmplării,restaurare fațadă, lucrări de instalații, refuncționalizarea subsolului a Imobilului din str. Hristo Botev, nr. 6, sector 3.
Bucureşti.
Apartamentul este într-o stare foarte bună de conservare, având finisajele vechi bine întreţinute (lambriuri etc.), şi cele actuale din materiale de bună calitate.
Imobilul este compus din hol de acces, living-room cu scară de acces în subsol, două dormitoare, baie cu sas şi subsol format din două camere ample (culoar de trecere şi boxă depozitări) şi trei boxe de mici dimensiuni. Majoritatea încăperilor sunt ventilate natural: la parter: holul de acces, bucătăria, dormitoarele, inclusiv baia (printr-o curte de lumină neaccesibilă, nefigurată în planurile cadastrale şi în actele de proprietate), iar la subsol sunt ventilate doar două din cele patru boxe şi încăperea principală.
Astfel de apartamente aveau de regulă şi un acces secundar, din curtea imobilului. Legătura dintre cele două niveluri se face printr-o scară din lemn, balansată în “U”.

ARHITECTURĂ ȘI RESTAURARE